1

I REMEMBER ELVIS PRESLEY - THE CONCERT Danny Mirro




I REMEMBER ELVIS PRESLEY - THE CONCERT Danny Mirro

» Let op: deze activiteit is voorbij «

I REMEMBER ELVIS PRESLEY - THE CONCERT Danny Mirror / Eddy Ouwens ON STAGE !!

Vele jaren nadat Danny Mirror de hitlijsten over de gehele wereld veroverde met I REMEMBER ELVIS PRESLEY, stromen de aanvragen binnen om met een Elvis tribute op te treden.
Dit jaar verschijnt er een opzienbarende roman over het leven van Eddy Ouwens/Danny Mirror, komt er een nieuwe single uit: Serenity prayer en een CD/Vinyl album. Een mooi moment om ook met een spectaculaire theatershow te komen. Een programma over jullie leven en zijn leven met Elvis “The King “. Deze verrassende show zit vol HITS van Rock tot Ballads. Een groot feest van herkenning, emotie en dynamiek. Begeleid door een orkest met Nederlandse topmuzikanten, backingvocals, blazers en strijkers en volop muzikale en visuele verrassingen.
Dit programma is geproduceerd voor de theaters, dinershows en kleinere podia en kan afhankelijk van de bühne en beschikbare budget ook aangepast worden naar een kleinere orkestbezetting, zonder strijkers en blazers.
Vernon Presley (de vader van Elvis) noemde I REMEMBER ELVIS PRESLEY “De beste tribute die gemaakt was voor zijn zoon”. Nog steeds heeft Danny Mirror veel fans over de hele wereld, met tientallen miljoenen views op YouTube en verzoeken voor concerten en TV optredens. Eddy Ouwens brengt een unieke ode aan Elvis. Met alle bekende Elvis Hits maar ook songs die Elvis wellicht na 1977 zou hebben kunnen opgenomen. Mede ter nagedachtenis aan de King, die in 2017 alweer 40 jaar dood is.

 Bezoek www.huistenwolde.nl

I REMEMBER ELVIS PRESLEY - THE CONCERT Danny Mirro
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.