1

New Attraction Block Jam 2016




New Attraction Block Jam 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook dit jaar organiseert Stichting Urban House Groningen de New Attraction Block Jam. Op 3 juli zal de Vismarkt tussen 13.00 en 20.00 uur volledig in het teken staan van Urban Arts, Culture en Lifestyle. Bezoekers van elke leeftijd zijn welkom om te genieten van een divers en onderscheidend aanbod in dans, muziek, spoken word, graffiti en urban sports.

Urban House Groningen is een non-profit cultuurorganisatie die zich focust op cultuureducatie, talentontwikkeling, presentatie en programmering van Urban Arts. Op de New Attraction Block Jam presenteren zij dit aan publiek in het centrum van Groningen.

De kern van het programma is de presentatie van de talentgroep en Young professional deelnemers van de Urban Academy in speciale Block Jam producties. De kwaliteit van het programma wordt gewaarborgd door de trajecten binnen de Urban Academy, waarbij artiesten (lokaal, regionaal en (inter)nationaal) samen werken aan nieuw materiaal en dit voorafgaand trainen en repeteren. Ook biedt de New Attraction Block Jam een podium aan producties en bijvoorbeeld voorrondes van landelijke battles van andere urban organisaties en productiehuizen die vergelijkbare trajecten als dat van de Urban Academy aanbieden.

Dit jaar staan er o.a. BMX, freestyle soccer, dance- spin off battles en diverse muziek showcases op het programma. Dit presentatie- en programmeringsprofiel maakt elke editie eenmalig en uniek. Welke wordt bepaald door de signatuur van de deelnemende artiesten, de producties van het betreffende jaar en programmamakers/programmeurs van UHG en haar partner organisaties.

* Urban Academy is een onderdeel van Urban House Groningen waar wij jongeren, jong talent, artiesten en (young) professionals die geïnteresseerd zijn in urban arts bij elkaar brengen om interesse en kennis te delen en te leren van elkaar. Dat kan zijn als artiest, liefhebber, vanuit organisatie of vanuit media invalshoek.

 Bezoek www.urbanhousegroningen.com

New Attraction Block Jam 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.