Spinningmarathon Bewegen tegen Kanker




Spinningmarathon Bewegen tegen Kanker

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom ook in beweging tegen kanker!
In het Atrium Den Haag is op zaterdag 14 mei is van 12:00 tot 17:00 uur een spinningmarathon voor de Stichting Bewegen tegen Kanker. Er zijn 4 fietsrondes, elke van een half uur exclusief 5 minuten opwarmen en 5 minuten cooling down. U kunt zich als particulier of met uw bedrijf inschrijven. De donatie per fiets bij particuliere deelname is 150 euro. De donatie per fiets bij bedrijfs-/instellingsdeelname is 500 euro.
Met een explosieve openingsact met een battle of the drums door Arie Verhaar van Captain Midnight XL en met gastoptredens van Jamie Westland van DI-RECT en Dennis van Hoorn van Plussupportact en Najib Amhali. Het startschto wordt door Nachtburgemeester van Den Haag René Bom gegeven. Tijdens de wisseling van de spinrondes zullen de Unit Cheer Cheerleaders optreden. Bert van Leeuwen, EO presentator van het TV-programma familiediner en That's the Question en Jamie Westland, drummer van DI-RECT spinnen graag een rondje mee voor het goede doel en ADO Den Haag is dit jaar ook weer prominent aanwezig. De presentatie is in handen van Eric Bouwman voormalig Halo student, acteur GTST, filmmaker en presentator van o.a. de Volvo Ocean Race.
Na de 4e finale ronde maakt Wethouder Karsten Klein bekend welk bedrag opgehaald en is het tijd voor ontspanning, genieten van de live muziek door de band Captain Midnight XL, lekkere hapjes van de Kook en proefstudio Den Haag, en kennismaken met andere donateurs. Speciaal voor de kinderen is een kids beweegcorner met een indoor beweeg circuit, capoeira en clinics van de Unit Cheer Cheerleaders.
Voor het volledige programma en inschrijving zie www.bewegentegenkanker.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Spinningmarathon Bewegen tegen Kanker
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.