1

Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 12




Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 12

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Iedereen is van harte welkom op de feestelijke opening van de internationale expositie EYE-CANDY 12 bij Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal. Tijdens EYE-CANDY 12 presenteren wij het professionele werk van 14 kunstenaars op 1150m2 op een bijzondere locatie in het centrum van Roosendaal. De opening vindt plaats op zondag 12 juni van 13:30 tot 17:00, live muziek door MAIS, wijnproeverij en aanwezige exposanten.

LIVE MUZIEK
Akoestisch duo MAIS zal zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Ze spelen liedjes/covers in een eigen 'singer-songwriter' geluid. Verrassende akoestische versies van bekende liedjes. MAIS geeft popmuziek een warm, aangenaam geluid. Istvan Ouborg(zang/gitaar) en Maurits Malherbe (contrabas) musiceren met elkaar sinds hun 18e en zijn ondertussen beroepsmuzikanten. Ze zijn beiden perfectionisten en dat is live zeker te horen en te zien. De klank wordt omschreven in de stijlen ‘unplugged’ of ‘singer-songwriter’. Istvan zingt alleen liedjes waar hij iets mee heeft en zingt daardoor puur vanuit hart: het publiek wordt geraakt door zijn stem. MAIS beheerst de kunst van het weglaten, door ‘klein spelen’. Bekende en onbekende liedjes krijgen opeens een toegankelijke wending dankzij de unieke warme MAIS klank.
www.puurmais.nl

Wijnproeverij
Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal. De winkel is open op donderdag van 13:00 tot 17:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.
www.wijnimportjanssen.nl

Expositie EYE-CANDY 12 Wij presenteren het werk van de volgende kunstenaars: Joke Rijneveen, Gita Kalishoek, Nanda Hoep, Reynier de Muynck, Ingrid Jansen, Linda Blokken(België), George Calis, Willem van Oijen, Rachel Daeng Ngalle, Edith Markus, Anneke van den Hombergh, Marga Boogaard, Judy Hooymeyer en Anita Ammerlaan.
Deze expositie is tot eind augustus te bezoeken.

Op zondag 12 juni kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats ‘Emiel van Loonpark’ op een paar honderd meter van onze locatie.
Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 12 juni,
Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Galerie Anita Ammerlaan Markt 39, Roosendaal

 Bezoek www.anitaammerlaan.com

Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 12
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.