1

Flamma!


-advertentiepositie-



Flamma!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

FLAMMA! Hedendaags cultureel festival in een Romeinse setting.

FLAMMA! is een driedaags hedendaags cultureel festival in een Romeinse setting. Het is een 'cross-over' festival, waarbij muziek, theater en beeldende kunst elkaar uitdagen en aanvullen. Het evenement is een initiatief van Museum Romeinse Katakomben en Openluchttheater Valkenburg.

FLAMMA! festival biedt actuele, kwalitatief hoogwaardige en avontuurlijke voorstellingen met nationale allure, voor een zo groot en divers mogelijk publiek. Cross-over producties tussen de verschillende kunstvormen vormen een rode lijn.

Het festival is ‘artist-driven’: het werk van de deelnemende kunstenaars en artiesten geeft het festival zijn vorm en inhoud. Het festival heeft zowel gerenommeerde als jonge kunstenaars en artiesten uitgenodigd om site-specific werk te ontwikkelen: de producties zijn exclusief voor dit festival ontwikkeld of in een nieuw jasje gegoten. Alle deelnemers werken met het festivalthema 'Flamma' (vlam) dat vertaald kan worden als passie, of (levens)vuur.

Het programma laat een intrigerende balans zien tussen verschillende disciplines, groot- en kleinschalig werk, nieuw en bestaand repertoire, gevestigde kunstenaars en (nog) onbekende namen.

Artistiek leiders van het festival zijn Maureen Bachaus (Museum Romeinse Katakomben) en Jos Frusch (Openluchttheater Valkenburg). Dit team wordt in juli aangevuld met co-curator Jeton Muja die zich o.a. bezig zal houden met de vormgeving van de permanente expositie bij Museum Romeinse Katakomben.

FLAMMA! Hedendaags cultureel festival in een Romeinse setting. 15, 16, 17 juli 2016

Locaties: Museum Romeinse Katakomben Plenkertstraat 55 Valkenburg www.katakomben.nl Openluchttheater Valkenburg Plenkertstraat 51A Valkenburg www.openluchttheater-valkenburg.nl

 Bezoek www.flammafestival.nl

Flamma!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.