André Rieu's Maastricht Concert


-advertentiepositie-



André Rieu's Maastricht Concert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

André Rieu 2016 Maastricht Concert is een van de grootste en meest spectaculaire concerten in de bioscoop!

André Rieu, ‘De Koning van de Wals’, is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. Zijn jaarlijkse legendarische concert in Maastricht is een van de meest geanticipeerde bioscoopevenementen van het jaar. Vorig jaar werden er zelfs box office records gebroken in verschillende landen.

Het Maastricht concert vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in Andrés geboortestad en toont André in zijn element samen met zijn wereldberoemde 60-delige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en zeer special gasten. André beloofd én bezorgd een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle leeftijden vol humor, plezier en emotie.

“Elk jaar vinden we weer een manier om de concerten in mijn geboortestad een unieke ervaring te maken voor ons publiek op het plein én in de bioscoop! We hebben er een hoop tijd, energie en liefde in gestopt om iets speciaals te maken, echte Maastricht magie.” – André Rieu

André Rieu 2016 Maastricht Concert in de bioscopen wordt gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met André Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat, exclusief voor de bioscoopbezoekers.

Het concert duurt ongeveer 3 uur. De satellietvertoning is enkele dagen voor de bioscoopvertoning opgenomen tijdens het André Rieu 2016 Maastricht Concert. Het concert zal gedeeltelijk in het Engels en Nederlands gesproken worden en enkele keren Engelse ondertiteling bevatten.

 Bezoek figi.nl

André Rieu's Maastricht Concert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.