1

Nacht voor Dokk'em




Nacht voor Dokk'em

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdagavond 23 juni wordt voor de tweede keer de gezellige zomerborrelavond Nacht Voor Dokk’em georganiseerd. Met ZZ Tops uit Groot-Brittannië en met het Nederlandse Vannstein wordt het één groot feest der herkenning in de Biergarten van het evenemententerrein aan de Holwerderweg in Dokkum. Van ‘Gimme all your lovin’ en ‘Sharp dressed man’ tot ‘Du hast’, ‘Ich will’ en ‘Sonne’: pak een biertje en zing maar mee!

Na een succesvolle eerste editie van de Nacht Voor Dokk’em in 2015 kon een vervolg in 2016 niet uitblijven. Met de steun van het Dokkumer bedrijfsleven, van Probo Print en Technotrain in het bijzonder, is het dit jaar gelukt om twee van de beste tributebands van dit moment naar Dokkum te halen: ZZ Tops en Vannstein.

Het Britse ZZ Tops speelt niet alleen nummers van ZZ Top, maar de heren zien er ook precies zo uit. Volgens Billy Gibbons van de échte ZZ Top is ZZ Tops misschien wel de beste tributeband die hij kent. Dat belooft dus wat voor de Nacht Voor Dokk’em! Het Nederlandse Vannstein speelt nu al de ene headlinershow na de andere. Onlangs nog werd de act uitgeroepen tot beste Rammstein-tributeband van de Benelux en Frankrijk. Niet te missen dus!

 Bezoek www.dokkemopenair.eu

Nacht voor Dokk'em
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.