De Parkparade


-advertentiepositie-



De Parkparade

» Let op: deze activiteit is voorbij «

4 dagen lang theater, muziek, circus, workshops, cabaret, eten, drinken en nog veel meer! Voor de liefhebber van nieuwe, goede muziek; voor de theaterliefhebber die verrast en ondergedompeld wil worden in kwaliteit en voor degene die ook graag eens iets anders eet dan een patatje met mayonaise; De Parkparade!

Donderdag 2 juni tot en met zondag 5 juni vindt De Parkparade plaats op de Bleek in Doetinchem. Na 5 jaar inmiddels al een begrip in de Achterhoek, maar dit jaar voor het eerst in juni!
Het festival begint op donderdag avond 2 juni. Dan zijn de barren en de eetgelegenheden open en kan ook de sfeer alvast geproefd worden. Op het veld staan mini versies van diverse Doetinchemse restaurants. Iedereen kan proeven van de menu kaart van onder meer Gringo’s, Met Liefde!, Pand 9 of De Zaak.

De live muziek zal op donderdag avond verzorgd worden door de horeca gelegenheden. Op de vrijdag, zaterdag en zondag is er een vol programma op het hele festival. Zo zijn er diverse theatervoorstellingen, Klein Theater Doetinchem heeft een speciale voorstelling voor de Parkparade ontwikkeld maar ook de nationaal hoog gewaardeerde voorstelling Maanzucht gespeeld door Wie Walvis zal op de Parkparade te zien. Muzikaal is er ook meer dan genoeg te beleven. Vrijdag avond is er bijvoorbeeld rock door de Wishbone Ash tribute en Rock’n’Roll door The Very Very Nervous. Op zaterdag zal onder meer de Parijse funk band Ceux Qui Marchent Debout (CQMD) het veld laten dansen, overdag spelen zij akoestisch op het veld en ’s avonds vliegen de pollen voor het podium eruit!
De Parkparade staat inmiddels bekend om haar neus voor opkomende talenten. Op eerdere edities waren bijvoorbeeld Kovacs, Diggy Dex, Postman, Sunday Sun en Sue the Night al te gast. Ook dit jaar komen er weer een paar pareltjes voorbij; de jonge rockers van The Brahms en de heerlijke zomerse muziek van aanstormend talent Son Mieux. Nu gewoon gratis te zien in Doetinchem!!
Dans, geniet, leef, ontspan tijdens de Parkparade!

 Bezoek www.deparkparade.nl

De Parkparade
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.