1

Rondleiding Bottle Distillery


-advertentiepositie-



Rondleiding Bottle Distillery

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bottle Distillery opent op 1 juni haar deuren voor publiek. In deze openingsweek kunnen bezoekers gratis een rondleiding krijgen door de distilleerderij. Je krijgt uitleg over het distilleren, de werking van de ketel en een toelichting op de distillaten.

Op woensdag, donderdag en vrijdag start de rondleiding om 20.00 uur. Op zaterdag en zondag om 15.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Klanten die tijdens de openingsweek een aankoop doen, krijgen een leuke attentie.

Over Bottle Distillery
Bottle Distillery werkt met een kleinschalige aanpak en small batches. We zetten in elke stap de kwaliteit van onze producten voorop en gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en geen smaak-, geur- en kleurstoffen. Voor het distilleren nemen we ruim de tijd en voeren een groot deel van de activiteiten handmatig uit, waarbij we voortdurend de kwaliteit bewaken. Zo worden eerlijke kwaliteitsproducten geboren met de beste smaak, geur en kleur. We kiezen voor zoveel mogelijk samenwerking met ondernemers uit Eindhoven en omgeving. Ondernemers die net als wij gaan voor het allerbeste resultaat. Bottle Distillery is gevestigd in de oude Schellensfabriek, de laatste textielfabriek van Eindhoven. De distilleerderij beschikt over een vrij toegankelijk proeflokaal en een winkeltje. Regelmatig organiseert Bottle Distillery hier ook workshops en proeverijen.

Bottle Distillery is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur.

 Bezoek www.bottledistillery.nl

Rondleiding Bottle Distillery
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.