1

Vlissingen vintage


-advertentiepositie-



Vlissingen vintage

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vlissingen vintage: even terug naar de jaren 50 .
op 25 juni 2016 staat het centrum van vlissingen weer even in teken van de jaren van de pettycoats,vetkuiven, dikke amerikaanse oldtimers,hamburgers, rockabilly en rock and roll muziek , en verder alles wat bij deze tijd hoorde.
deze tweede editie van vlissingen vintage, is inmiddels uitgebreid naar drie pleinen , namelijk :de kleine markt, de oude markt, en plein vier winden.
op de kleine markt spelen er tussen 12.00 en 21.00 vier live bands zijnde the swamp shakers, slapback johnny, wild may west, en golly gosh darn op het podium, er is kindervermaak, demonstraties met vintage kinderwagens, en daar zijn de oldtimers van de south west coast cruisers , onze eigen zeeuwse oldtimer club te bewonderen.
op de oude markt zijn diverse oldtimers te bewonderen en voorziet oscar de plaatjesdraaier het publiek van muziek uit de jaren 40 en 50 , op het plein vier winden is een vintage markt met kleding, platen, huisraad en curiosa uit die tijd.
het festival is gratis toegankelijk en duurt van 12.00 tot 21.00 , daarna is er een afterparty in cafe de albatros met live muziek van the swamp shakers uit riga.

 

Vlissingen vintage
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.