1

De Ripse Paardendagen


-advertentiepositie-



De Ripse Paardendagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Ripse Paardendagen 4 & 5 juni.

Wat ooit begon is als een evenement voor alleen paardenliefhebbers, is in de jaren gegroeid naar veel meer.
Jong, oud, paardenliefhebber, gezelligheidsmens … voor een ieder is er wel iets te vinden op de 6 weilanden, al is het alleen al het prachtige uitzicht op de polders en de molens.


Natuurlijk zal het paard een prominente rol vervullen op het evenement. Voor wie dit edele dier een warm hart toedraagt, kan zich prima 2 dagen lang vermaken met een afwisselend programma. Jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het ponyrennen, de cross, de kür op muziek, pimp my pony en tal van demonstraties van verschillende takken van de paardensport bieden veel kijk en leermomenten voor alle paardenliefhebbers.


Veel gratis activiteiten voor kinderen
Kinderen kunnen zich twee dagen lang goed vermaken met veel gratis activiteiten. Op het
hoofdterrein kunnen zij zich laten sminken, knuffelen met konijnen en allerlei andere dieren in de dierenweide, ponyrijden of zich uitleven op de springkussens. Willen zij hun vaardigheden beproeven dan kan er worden meegedaan met een voltigeles, een poging worden gedaan om bij het ringsteken de ring aan de stok te krijgen, op een grasmaaier een parcours af leggen (pappa mag ook ) of met een eigen team deelnemen aan het touwtrekken (tegen kleine vergoeding). Nieuw dit jaar is de Kidsrun, een obstakel run voor kinderen in samenwerking met Back To Basic.

Helikoptervlucht en Swingo
Voor de volwassen is er in het strodorp veel gezeligheid te vinden. Rondom de feesttent kan men heerlijk genieten van alle activiteiten. Bij de diverse standjes kan men terecht voor informatie en koopjes. Ook dit jaar is een braderie op zaterdag en zondag en een rodeostier.

Voor diegene die het allemaal van boven willen bekijken; Zondag kan men mee op een helikoptervlucht.

De zondag wordt weer gezellig en muzikaal afgesloten met de Swingo; Een bingo met muzieknummer in plaats van getallen.

Gratis Toegang
Beide dagen is het evenement gratis toegankelijk. Meer informatie en opgeven voor verschillende activiteiten kan via www.deripsepaardendagen.nl

 Bezoek www.deripsepaardendagen.nl

De Ripse Paardendagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.