1

Open dag Vogelhospitaal Naarden en Natuurmarkt


-advertentiepositie-



Open dag Vogelhospitaal Naarden en Natuurmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Open Dag bij Vogelhospitaal Naarden
Een vogelvaartocht, een rondje met de trapkano over de vestinggracht een natuurmarkt en natuurlijk de alom vermaarde tombola ‘de kip met de gouden eieren’ zijn enkele hoogtepunten tijdens de open dag bij het Vogelhospitaal in Naarden op zondag 12 juni . Bijzonder dit jaar is dat de kerkuilenwerkgroep Noord Holland in de educatieve ruimte aanwezig is met heel veel informatie over deze fascinerende vogels.
Maar de open dag van 11- 17uur biedt vooral ook de mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen van het Vogelhospitaal aan de Burg. Visserlaan te nemen. De vogelverblijven zitten in deze tijd van het jaar vol met jonge vogels. Dierenverzorgers en vrijwilligers staan de hele dag klaar voor rondleidingen langs alle verblijven en de ziekenboeg en couveuse. Het buitenterrein is weer omgetoverd tot een natuurmarkt met een keur aan kraampjes, van de dierenambulance tot ‘Red een legkip’, van Birds of Zimbabwe tot de bijenvereniging Bussum met biologische honing.
Op het gezellige terras kunt u te midden van de vogels genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken op een reuzenspringkussen of deelnemen aan de vele leuke en leerzame activiteiten.
Komt u ook even buurten? De vogels en de vrijwilligers kijken uit naar uw bezoek.

 Bezoek www.vogelasiel.nl

Open dag Vogelhospitaal Naarden en Natuurmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.