Van Boer tot Bord


-advertentiepositie-



Van Boer tot Bord

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens ‘van Boer tot Bord’ komen er verschillende kraampjes op het Kerkplein te staan. Dit zorgt voor een lekkere bourgondische sfeer. Het zijn echt feestdagen waar het draait om alles wat er gebeurt tussen de Boer en jullie Bord. Lokale bedrijven en hun producten en diensten zullen dan ook centraal staan deze dagen. Er zal een markt zijn met verschillende producten die geproduceerd zijn door de boeren uit de omgeving.

Zaterdag (kookwedstrijd & proefavond):
Op zaterdag zal er een kookwedstrijd worden gehouden met de finale op zondag. Tevens is er een samenwerking met de gemeente waarbij de voorrondes van ‘Keukenbazen’ zaterdagmiddag plaats vinden. De zaterdagavond zal in het teken staan van proeven. Een echte gezellige Brabantse avond met een stukje muziek en een hapje en drankje.

Zondag (picknick & markt):
Op zondagochtend organiseren we een picknick ontbijt van streekproducten. Er zal een spaarkaart komen waarbij de bezoekers kunnen sparen voor een gratis ontbijtje. Het ontbijt zal worden genuttigd op het evenement.
Zondagmiddag is een middag vol lekkernijen en innovaties van de agrarische sector. Zowel in producten als materiaal. Er komt van alles aan bod. Van hakselaars tot drones en van snabbels tot leuke activiteiten.

 Bezoek www.boerenbord.nl

Van Boer tot Bord
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.