1

Irish Treasures concert Muiderslot


-advertentiepositie-



Irish Treasures concert Muiderslot

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Irish Treasures / Kastelentour van Merain

Sfeervol Keltisch najaarsconcert

Na een bijzonder en uitverkocht kerstconcert is Merain op 23 september terug in de prachtige Ridderzaal van het Muiderslot. Ditmaal met een sprankelend Keltisch najaarsconcert onder de titel Irish Treasures, naar de gelijknamige cd. In de handen van Merain komt de mooiste Ierse muziek uit verschillende tijden tot leven, alsof er een rijk gevulde schatkist opengaat.
Met zang, Keltisch harp, bodhrán en viool neemt Merain het publiek mee langs muzikale highlights uit het mystieke en romantische Ierland. Op het programma staan onder meer stukken van de barokcomponist Turlough O’Carolan en traditionals als Song for Ireland en Red is the rose, in eigen verfijnde arrangementen. Het trio weet daarbij volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden. Ook geven de musici levendige toelichtingen op de muziek, de componisten en de cultuur. De concerten van Merain trekken een groeiend publiek, van kamermuziekminnaars tot Ierlandliefhebbers. Merain speelt inmiddels door het hele land en ook buiten de landsgrenzen.

Kaartjes?
€ 16 / kinderen € 10 via de Ticketshop op www.meraintrio.com

Merain’s kastelentour trekt dit najaar ook langs kasteel Heeswijk (15 september 20:00), kasteel Doorwerth (16 september 20:00), kasteel Radboud (17 september 20:00), en De Schierstins (24 september 20:00).

 Bezoek www.meraintrio.com

Irish Treasures concert Muiderslot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.