1

KLINK! Unplugged


-advertentiepositie-



KLINK! Unplugged

» Let op: deze activiteit is voorbij «

KLINK! blijft groeien

De Gorinchemse zanggroep KLINK! geeft op zaterdag 18 juni voor het vierde jaar op rij, drie akoestische concerten in de Schuilkerk te Gorinchem. Onder leiding van dirigent Ruben Weverling zingt KLINK! een zeer breed repertoire: popnummers uit alle decennia, filmsongs, jazz, cabaret, klassiek, wereldmuziek; zowel ballads als up-tempo, bekende en onbekende, Nederlands-, Engels- of anderstalige nummers.

Door de nieuwe en uitdagende arrangementen, die zowel a capella als onder muzikale begeleiding worden gezongen, kan KLINK! blijven groeien en haar luisteraars blijven verrassen. Daarnaast bestaat KLINK! voor het eerste jaar niet meer uit tien, maar uit elf zangers en zangeressen die de nummers meerstemmig ten gehore zullen brengen.

Bent u benieuwd hoe KLINK! u dit jaar weer versteld doet staan? U bent van harte welkom om te komen luisteren op zaterdag 18 juni. KLINK! zingt om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur in de Schuilkerk, Langendijk 72 in Gorinchem.
De concerten duren ongeveer een uur en de toegangsprijs is €8,50.

Kaarten zijn te bestellen via de website www.groepklink.nl en contant te koop aan de deur bij de ingang van de Schuilkerk. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer weten over onze optredens en de voorbereidingen daar naartoe? Houd u dan onze website in de gaten of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

 Bezoek www.groepklink.nl

KLINK! Unplugged
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.