1

Een Ratjetoe van 2 koren in Schuilkerkje!


-advertentiepositie-



Een Ratjetoe van 2 koren in Schuilkerkje!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een Ratjetoe van de twee koren "Ackoord" en "Ratatouille" samen in het Schuilkerkje: dat móet wel leuk en mooi worden!!
Op zaterdagavond 11 juni aanstaande, vindt in het Schuilkerkje aan de Langendijk in Gorinchem een heel leuk samenwerkingsconcert plaats met twee koren: Vrouwenensemble "Ackoord" uit Gorinchem en Kamerkoor "Ratatouille" uit Boxtel. Vorig jaar juni was er al sprake van een samenwerking, toen in Boxtel, maar dat kon op het laatste moment helaas niet doorgaan. Afgesproken werd om die samenwerking wél aan te gaan, en op 11 juni is de start hiervan.
De beide koren zullen de leukste en mooiste werken uit hun repertoire ten gehore brengen. De beide koren hebben een paar leuke overeenkomsten: de leeftijdgroepen komen ongeveer overeen, ze zijn beiden even groot qua ledenaantal, de beide koren zingen graag verschillende stijlen - van klassiek en Jazz, tot beatles-arrangementen-, en de beide koren staan onder bezielende leiding van enthousiaste vrouwelijke dirigenten: Monique Joosten bij "Ratatouille" en Ellen van der Ham bij "Ackoord"
Het belooft een hele leuke en afwisselende avond te worden! Het programma start om 19:30 u kunt gratis naar binnen, met een -eventuele- vrijwillige bijdrage aan het slot van het programma.

 

Een Ratjetoe van 2 koren in Schuilkerkje!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.