Seafood Festival




Seafood Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 9 juli a.s. is het weer tijd voor hét gezelligste culinaire festival van Leidsche Rijn en omstreken: Seafood Festival. Heerlijk eten van Restaurant Zuiver, bubbels, live muziek, DJ en leuke activiteiten; genieten voor jong en oud!

Tijdens het Seafood Festival staan vis en zeevruchten uiteraard centraal, maar ook voor de niet-viseters is er genoeg lekkers! Er is een BBQ en natuurlijk ontbreken de chips (voor bij de fish), lekkere desserts, de wijnbar en biertuin niet!

Naast culinair genieten is het ook muzikaal genieten! Tijdens het Seafood Festival is er een optreden van niemand minder dan de Wicked Jazz Sounds Band! Zij spelen hits van onder andere Amy Winehouse, Earth, Wind & Fire en The Neptunes. DJ Erik zorgt voor de lounge muziek.

Voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals een workshop sushi maken (graag van te voren aanmelden) en is er voldoende te spelen en te smullen!

Verzeker jezelf van entree voor het Seafood Festival en koop een e-ticket voor slechts € 7,50 p.p. incl. 2 munten (t.w.v. € 5,-). Voor kinderen betaal je €2,50 p.p. incl. limonade. Aan de deur is entree € 7,50 zonder muntjes.

Het Seafood Festival vindt plaats bij Restaurant Zuiver, Krommewetering 51 te Utrecht. Parkeren is gratis. Woon je in de buurt? Kom lopend of met de fiets! Het festival is geopend van 15.00 tot 21.00 uur.

 Bezoek www.seafood-festival.nl

Seafood Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.