1

Kinderboekenparade




Kinderboekenparade

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben je fan van Paul van Loon, Jozua Douglas of 100% Niki Smit? Wil je Kikker of Dikkie Dik een vette knuffel geven? Benieuwd hoe echte tekenaars tekenen? Of heb je gewoon zin in een monsterlijk leuke dag? Speciaal voor jou is er de Kinderboekenparade in en om het Kinderboekenmuseum!

Rocken met Paul van Loon, eerste hulp bij spannende verhalen schrijven, nieuwe boeken ontdekken in het MediaLab, op de foto met Dikkie Dik en live painting. Op de Kinderboekenparade is van alles te ontdekken, beleven en vooral te doen. Met onder andere Rick de Haas, Tosca Menten, Annet Schaap, Janneke Schotveld, Bette Westera, rapper Winne en heel veel anderen! Hoogtepunt van het festival is de uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Zowel het festival als het Kinderboekenmuseum zijn zondag 12 juni gratis toegankelijk. Mis het niet!

De vijfde editie van dit festival wordt monsterlijk leuk. Gouden Penseel-winnaar Alice Hoogstad geeft een Monster-optreden mét workshop, Jacques Vriens temt monsterlijke kinderen en Jozua Douglas laat je heerlijk huiveren met de gruwelijke generaal. Storytellers vertellen je griezelig mooie verhalen en met elkaar bouw je een RiRaReuzeMonster. Benieuwd hoe jij eruitziet als monster? Monsterize yourself en ga langs bij de speciale Monster Photobooth ….

De Kinderboekenparade opent feestelijk om 11 uur en duurt tot 17 uur. Het festival wordt gehouden in en om het Kinderboekenmuseum, naast Den Haag Centraal. Gemakkelijk te bereiken met de tram, bus en trein. Kijk voor meer informatie op www.kinderboekenmuseum.nl/kinderboekenparade.

 Bezoek www.kinderboekenmuseum.nl

Kinderboekenparade
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.