Falun Gong: Gratis Workshops - Groepsmeditatie


-advertentiepositie-



Falun Gong: Gratis Workshops - Groepsmeditatie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Falun Dafa is een eeuwenoude vorm van cultivatiebeoefening.

Cultivatie verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; praktijk betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u tot 12u terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom om mee te doen!

Contactpersoon Silvio: 06-34 34 97 27

 Bezoek nl.falundafa.org

Falun Gong: Gratis Workshops - Groepsmeditatie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.