ZOO 'n ZOOmer Food Festival


-advertentiepositie-



ZOO 'n ZOOmer Food Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het foodfestival staat bol van de authentieke trucks met smaakvolle gerechtjes voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er zomerse bands en talentvolle singers/songwriters die de sfeer versterken. Je bezoekt het foodfestival voor een zonnige toegangsprijs van slechts € 5,- per persoon!

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival start om 16.00 uur. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens de dierenexpedities achter de schermen en de speciale kinderrondleidingen. Samen met een gids en andere leeftijdsgenootjes gaan de kinderen op pad om te ontdekken hoe de dieren worden verzorgd, terwijl de ouders genieten van allerlei lekkere hapjes, swingende muziek en elkaar.

Uiteraard blijft het tot 22.00 uur gezellig borrelen, chillen op het zandstrand en terrasjes pakken, dus ook voor vriendengroepen is het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden. Met de aantrekkelijke toegangsprijs van € 5,- staat niets je in de weg om al je vrienden op te trommelen, je ouders te verrassen en je neefjes of nichtjes deze zomer mee uit te nemen naar ons allereerste foodtruckfestival!

 Bezoek www.dierenparkamersfoort.nl

ZOO 'n ZOOmer Food Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.