Forten vol Verhalen: Lunet IV Utrecht




Forten vol Verhalen: Lunet IV Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Forten vol Verhalen strijkt op 30 juli neer op Lunet IV, van 2 tot 5 uur genieten van verhalen. Op zaterdag 30 juli strijkt Forten vol Verhalen van 14:00 17:00 uur neer op Lunet IV in Utrecht. Kom luisteren naar de verhalen van Hermine van Helden en Mia Verbeelen.

Hermine van Helden
Hermine van Helden vertelt al vele jaren, aan wie het maar horen wil. Ze schildert met woorden, verhalen voor jong en oud. Vol beeldenrijkdom en klankkleur. Zij heeft verhalen uit alle windstreken in haar verhalenkoffer.

Mia Verbeelen
Al meer dan 20 jaar wekt Mia Verbeelen verhalen tot leven. Oude verhalen die al jaren liggen te slapen, nieuwe verhalen, die ze zo maar uit bomen vol dromen plukt. Tijd vervaagt, haast verdwijnt, ruimte vult zich met verwondering Vol passie en pozie trekt Mia haar toeschouwers de wereld van de fantasie in.

Mia Verbeelen duikt in haar schatkist vol verhalen en tovert enkele juweeltjes tevoorschijn., , en liggen klaar om als parels uit haar mond te rollen. Met Vlaamse flair en een stem van fluweel neemt ze je mee naar het Land van de Verbeelding, waar alles kan en dromen aan de bomen groeien.

 Bezoek www.fortenvolverhalen.nl