De Wereldgeschiedenis in één avond


-advertentiepositie-



De Wereldgeschiedenis in één avond

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Alles in het heden werd bekokstoofd in het verleden. Hoe meer je dus de geschiedenis kent, hoe minder de wereld je verbazen kan. Je ziet de opmars van China en beseft: tot 1750 was dat altijd al de grootste economie. Je ziet het geweld tussen soennieten en sjiieten in het Midden Oosten en weet: dat is helaas al 14 eeuwen aan de gang. Je ziet de eenwording van Europa en denkt: wow, en dat voor het meest gewelddadige continent in de geschiedenis!
Wie de geschiedenis kent, kijkt anders naar de wereld om zich heen.

Laat u in één avond bijpraten over 5000 jaar geloof, geweld, geluk en gedoe. Een onmisbare aanvulling voor wie evenwichtiger wil omgaan met de hypes en drama’s van het heden, zowel zakelijk als privé.
Deze seminar wordt dit seizoen tweemaal aangeboden: op 2 november 2016 en 7 juni 2017. Bezoekers op 2 november kunnen vóór de seminar op 14 december nog besluiten of zij de hele serie willen bijwonen voor slechts € 140.
www.evertjanouweneel.nl

DE WERELD IN ZES AVONDEN
In zes avondseminars legt cultuurfilosoof Evert Jan Ouweneel de wereld voor u uit. Wat dragen wij aan wereldgeschiedenis met ons mee? Hoe heeft 5000 jaar spiritualiteit ons gevormd? Hoe bepaalde ons denken de wereld en de wereld ons denken? En wat zijn de grote wereldtrends van dit moment?
Evert Jan Ouweneel heeft jarenlange ervaring in het beschrijven van grote maatschappelijke ontwikkelingen. Als cultuurfilosoof gaat zijn interesse met name uit naar de ‘logica’ achter gebeurtenissen en naar de grote verbanden die maken dat u door de bomen het bos weer ziet.

Laat u in vijf avonden bijpraten over heden, verleden en toekomst van onze wereld:
• De Wereldgeschiedenis in één avond - 2 november 2016 & 7 juni 2017
• Wereldreligies in één avond - 14 december 2016
• Werelddenken in één avond - 8 februari 2017
• Wereldmachten in één avond - 15 maart 2017
• China in één avond - 19 april 217
• Wereldtrends in één avond - 17 mei 2017
Losse kaarten: €29,50
Serie-abonnement: €140,-

 Bezoek figi.nl

De Wereldgeschiedenis in één avond
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.