1

Nationale Hondenwandeling




Nationale Hondenwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Nederlands KankerFonds voor Dieren organiseert na het succesvolle Hondendiner van 2015 dit jaar op zondag 9 oktober de Nationale Hondenwandeling ‘Hart voor Kanker’. Naast de wandeling is er een middag vullend programma op het strand van Renesse bij Strandrestaurant Our Seaside in. De opbrengsten van deze dag komen volledig ten bate van het NKFD.

Nationale Hondenwandeling
Op 9 oktober kunnen baas en hond tussen 11.00 en 15.00 uur deelnemen aan de Nationale Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. Er zijn 2 routes, één van 1km en 5km. De routes zijn voor alle honden te lopen, zowel jong als oud. Bij de finish worden alle honden beloond met een bijzondere penning in de vorm van het “hart voor kanker”. Aanmelden voor de wandeling kan nu al via www.nationalehondenwandeling.nl.

Demonstraties en activiteiten
Tijdens deze Nationale Hondenwandeling vinden er diverse activiteiten en demonstraties plaats op het strand. Er is een speciale lunch voor hond en baas, een loterij en de Delta Reddingshonden Groep en de Nederlandse Newfoudlander Club verzorgen diverse demonstraties.

Benieuwd naar de editie van vorig jaar? Bekijk dan het filmpje op https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2015-10-10/927183/baasje-van-paris-zit-onder-pasta-bolognese
Meer informatie via www.nationalehondenwandeling.nl.

 Bezoek nationalehondenwandeling.nl

Nationale Hondenwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.