Tentoonstelling African Heroes


-advertentiepositie-



Tentoonstelling African Heroes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van maandag 4 t/m maandag 18 juli is de tentoonstelling African Heroes te zien in het Atrium Den Haag.

The Hague African Festival werkt samen met Haagse kunstenaars kunstenaars om meer jongeren te betrekken bij het festival. Een onderdeel van het THAF is een grote expositie in het Atrium. Het thema van de expositie in 2016 is African Heroes. Afrika heeft menig held op het gebied van politiek, sport en cultuur voortgebracht. Dit willen we aan de bezoekers laten zien.

Topaze is een collectief van kunstenaars die het werk voor deze expositie realiseert. Topaze heeft een creatieve werkplaats in Transvaal waar wordt gewerkt met jongeren. Deze jongeren worden betrokken bij het realiseren van de kunstwerken.

Het project bestaat uit workshops die afgesloten worden met een expositie in het Atrium. Bovendien zal het werk als decor het festival aankleden. Door realisatie van dit project wordt de participatie en betrokkenheid van Haagse jeugd bij het festival groter, zo ontstaat er meer bewustwording over Afrika, Afrikaanse muziek en actuele Afrikaanse items en wordt een nieuw publiek bereikt. De Haagse jeugd van nu omvat veel verschillende culturen, deze krijgen via dit project een eigen inbreng op het festival.

Meer informatie is te vinden op https://www.thehagueafricanfestival.com/nl/festival/programma.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling African Heroes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.