Voorstellingen in de Theaterloods


-advertentiepositie-



Voorstellingen in de Theaterloods

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op de Veluwe vind je De Theaterloods, gevestigd op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk. Ook dit seizoen kun je er

Op de Veluwe vind je De Theaterloods, gevestigd op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk. De Theaterloods is ontstaan uit de samenwerking tussen het kernteam Radio Kootwijk van Staatsbosbeheer en Plezant, productiehuis voor muziektheater. De voormalig werkloods is omgebouwd tot een theater voor 150 mensen. Ook dit seizoen kun je er terecht voor mooie voorstellingen.

Zalige Zondagen

Weet je niet wat je deze zondag gaat doen? Ga dan eens naar één van de Zalige Zondagen van Productiehuis Plezant. Je middag ziet er als volgt uit:

  • 12.00uur (H)eerlijke lunch
  • 13.00uur Inspiratie wandeling
  • 14.30uur Theatervoorstelling & jeugdprogramma
  • 16.00uur Borrel



De voorstellingen behandelen uiteenlopende onderwerpen, zoals werk, leven en liefde. Kaarten zijn de zaterdag ervoor online te bestellen vóór 16.00 uur. Daarna kun je geen lunch reserveren, maar het is wel mogelijk om voorstellingskaarten aan de deur te komen. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er een speciaal jeugdprogramma.

Kijk voor de prijzen en meer informatie op detheaterloods.nl. In de agenda vind je ook andere leuke activiteiten en evenementen die in de Theaterloods plaats vinden.

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Voorstellingen in de Theaterloods
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.