Tour mee met Bus27


-advertentiepositie-



Tour mee met Bus27

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar kunt u tijdens de oldtimerdag in De Bilt op zaterdag 10 september zowel 's ochtends als 's middags meerijden met Bus27.

Bus 27 maakte deel uit van een serie van 15 bussen van het type Worldmaster van het merk Leyland. In de jaren 50 en 60 reed Bus27, als onderdeel van het wagenpark van het Gemeentelijk vervoerbedrijf , in de Schepenbuurt in Utrecht. Bus27 heeft jarenlang dienst gedaan als safaribus in de Beekse Bergen. Na een complete restauratie rijdt de bus nu weer rond

Het is mogelijk om op 10 september als passagier van bus27 mee te rijden met toerrit! Bus27 rijdt namelijk mee in de stoet met oldtimers. De route is ca 70 kilometer en gaat door de mooiste plekjes van onze regio. De tocht start om ca 10.30 uur vanaf de Dorpsstraat en duurt ongeveer 2 uur, een kaartje kost € 10,- . Het is een unieke ervaring om met samen meer dan 100 olditmers deze rit te rijden.

Om 14.30 uur rijdt Bus27 nog een mooie route door de gemeente De Bilt. Deze route is ca 30 km en duurt onveer een uur. De kosten hiervoor bedragen € 5,-.

 Bezoek www.oldtimerdagdebilt.nl

Tour mee met Bus27
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.