Boris van der Ham neemt je mee door Once in a Life


-advertentiepositie-



Boris van der Ham neemt je mee door Once in a Life

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de tentoonstelling Once in a Lifetime (tot en met 28 augustus in de Oude Kerk) kun je elke zaterdag deelnemen aan een ‘wandelgesprek’, een speciale rondleiding. Zaterdag 2 juli gidst Boris van der Ham bezoekers langs de kunstwerken. Over het thema zegt hij: “Vergankelijkheid kan ontluisterend en confronterend zijn, maar het kan ook helpen het nare te vergeten. Het zet in ieder geval druk op ons leven: Stel niet te lang uit, geniet van het moment.”

Over Once in a Lifetime
Er zijn talloze manieren om naar de tijdelijkheid van ons leven te kijken. Bijvoorbeeld vanuit het humanisme of vanuit de kunst. Deze komen samen in de tentoonstelling Once in a Lifetime, een samenwerking tussen de Oude Kerk en het Humanistisch Verbond. Boris van der Ham leidt om 11.00 uur en om 13.00 uur bezoekers rond en gaat met hen in gesprek over de tien kunstwerken van Job Koelewijn, Stan Brakhage, Daniëlle van Ark, Amie Dicke, Folkert de Jong, Michaël Borremans, Yehudit Sasportas en het kunstenaarsduo Muntean/Rosenblum.

Boris van der Ham was Tweede Kamerlid voor D66 en is nu bestuurder bij onder andere het Humanistisch Verbond, de vereniging die atheïsten, humanisten, agnosten en vrijzinnigen verbindt. Daarnaast acteert hij en schrijft boeken, columns en opinieartikelen.

Meer informatie en tickets
Op de website www.onceinalifetime.nu meer informatie over de tentoonstelling en het publieksprogramma. Tickets via de Oude Kerk.
Regulier ticket voor tentoonstellingsbezoek: €10. Kortingen zijn toepasbaar. Gratis met museumkaart.
Deelnemen aan de speciale rondleiding kost niks extra.

 Bezoek www.onceinalifetime.nu

Boris van der Ham neemt je mee door Once in a Life
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.