Fields of Joy


-advertentiepositie-



Fields of Joy

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fields of Joy Festival

Fields of Joy Festival is een festival wat zich kenmerkt door good vibes, good food & good music en vindt plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Dit recreatiegebied in Oldenzaal kenmerkt zich door zijn natuurlijke schoonheid en diversiteit en is dan ook de perfecte setting voor een lekker feestje. De diverse podia en tenten bevinden zich op glooiende grasweides omringd door witte stranden en hoge bomen. Het complete terrein is omgeven door water. Het is er werkelijk waar prachtig! Nadat de organisatie zich over de schitterende aankleding van het terrein heeft ontfermd wil je er eigenlijk nooit meer weg.

Het muziek aanbod is met ruim 70 acts, verspreid over 6 verschillende fields, zeer gevarieerd. Zo kun je even terug in de tijd met hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, of gewoon lekker losgaan op de snoeiharde beats van de hedendaagse techno. De betere bands en aanstormende talenten van de rockmuziek vind je ook terug op de glooiende grasweides van het Hulsbeek. Ook house, hiphop en R&B zijn present. Met de boot naar de singer/songwriter-stage? Het kan allemaal op Fields of Joy Festival!

Een breed aanbod aan foodtrucks zorgt ervoor dat je geen honger zult krijgen. Je lekkere trek kun je op allerlei manieren stillen. Met je blote voeten in het warme zand kun je van begin tot eind zorgeloos genieten van ijskoude drankjes en verschillende culinaire hoogstandjes. Want Fields of Joy Festival is vooral ook erg lekker!

 Bezoek fieldsofjoyfestival.com

Fields of Joy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.