1

Nieuw: Zomerlicht – Aanschuiven bij Pampus


-advertentiepositie-



Nieuw: Zomerlicht – Aanschuiven bij Pampus

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Forteiland Pampus is voor het eerst ’s avonds geopend voor publiek om op zwoele zomeravonden te genieten van een bijzonder diner. Pampus’ Paviljoen 1874 biedt het mooiste uitzicht van Nederland, dus daarom nodigen we deze zomer iedereen uit om op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden tussen 14 juli en 20 augustus aan te schuiven op Pampus.

We serveren een driegangenmenu, samengesteld met bijzondere producten van kleine lokale producenten. Kaas komt op Pampus niet uit een fabriek, maar van kaasboerderij de Groene Griffioen. Het vlees van wilde ganzen, die normaal gesproken als plaagdier gezien worden. Ook onze honing en kruiden komen van een bijenvolk uit Muiden en onze eigen kruidentuin op Pampus. Zomerlicht gaat uit van shared dining: voor- hoofd- en nagerecht worden midden op de tafel geserveerd. Zo verschijnen er veel verschillende gerechten op tafel en kan iedereen naar hartenlust proeven wat Pampus te bieden heeft.

Voor kaartjes en keuze voor vlees, vis of vegetarisch kun je terecht in de webshop! Kies de datum en het tijdstip en wees welkom!

 Bezoek www.pampus.nl

Nieuw: Zomerlicht – Aanschuiven bij Pampus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.