Dikkie Dik viert de zomer op Paleis Soestdijk


-advertentiepositie-



Dikkie Dik viert de zomer op Paleis Soestdijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dikkie Dik viert van 1 juli t/m 4 september 2016 de zomer in de tuin van Paleis Soestdijk. Dikkie Dik en veel van zijn vrienden zijn daar te vinden, maar soms moeten kinderen een beetje naar ze op zoek. Bij de ingang van de paleistuin ontvangen zij gratis een zomerse speurtocht. Samen met papa, mama, opa of oma kunnen ook zeker de allerkleinsten aan de hand van dit boekje op zoek naar Dikkie Dik, de bekende oranje poes uit de boeken van Jet Boeke. Ook ontvangen alle kinderen een leuk presentje.


Het is Bal! op Paleis Soestdijk!
Een bezoek aan Dikkie Dik is mooi te combineren met de tentoonstelling Bal! die afgelopen weekend van start is gegaan. Met maar liefst 40 kunst-installaties in en om het paleis een bijzondere belevenis voor jong en oud. Dit maakt een bezoek aan het paleis deze zomer gegarandeerd een geslaagde dag, voor alle leeftijdsgroepen!

Speciale Dikkie Dik zaterdagochtenden
Op vier zaterdagochtenden, 16 & 30 juli en 6 & 13 augustus, start er om 9.30 uur een speciale Dikkie Dik-programmering in de Oranjerie van de paleistuin. Zing mee met de liedjes van Dirk Scheele of kom kijken naar de voorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’, gespeeld door Joes Boonen. Daarnaast is er in de Oranjerie een grote kleur- en tekentafel ingericht en wordt er een glaasje limonade en een Dikkie Dik koekje getrakteerd!
Voor deze ochtenden geldt een aangepaste toegangsprijs.

 Bezoek www.paleissoestdijk.nl

Dikkie Dik viert de zomer op Paleis Soestdijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.