1

Fitness Boksen 55+


-advertentiepositie-



Fitness Boksen 55+

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Donderdagochtend 30 juni en 7 juli kunt u gratis meedoen aan een workshop Fitness Boksen op het Grotekerkplein! Jong en oud, man en vrouw, ervaren en onervaren krijgt de kans om kennis te maken met deze leuke sport. Hard tegen hard zal het niet worden: het doel van Fitness Boksen is om fit te blijven door middel van boksbewegingen. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en doe een lesje mee!

De workshop wordt gegeven door Stan van der Driesche van RBV Crooswijk. De boksvereniging bestaat sinds 1971 en heeft sinds enkele jaren ook een seniorenploeg: the Dutch Windmills. Zij komen twee keer langs op het Stadspodium om 55-plussers van de sport te laten proeven. In principe kan iedereen meedoen, ongeacht leeftijd en conditie.

De workshop is onderdeel van Actie 55+, een programma van Stadspodium Rotterdam met activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Elke donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 kunt u gratis meedoen aan verrassende workshops. Daarna strijken we gezellig op het terras neer (optioneel) voor koffie en appeltaart.

Bij slecht weer wordt de workshop verplaatst naar een binnenlocatie direct aan het Grotekerkplein.

 Bezoek www.stadspodium-rotterdam.com

Fitness Boksen 55+
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.