Theaterloodsfestival




Theaterloodsfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Theaterloodsfestival in Radio Kootwijk - de inspiratieboost voor werk, leven en liefde

Vier dagen vol kunst, cultuur en natuur die je uitdagen en inspireren. Van woensdag 31 augustus tot en met zaterdag 3 september in en rond De Theaterloods in Radio Kootwijk, het kuuroord voor de ziel en de zaak.

Vier dagen om je te laten onderdompelen in een gevarieerd en bijzonder aanbod. Om daar vervolgens met hernieuwde energie uit te komen. Werk, leven en liefde, wat is voor jou werkelijk van waarde? Jouw verlangen, jouw ambitie krijgt een inspiratieboost op het Theaterloodsfestival.

Met theatervoorstellingen en muziek van Productiehuis Plezant, workshop van De Droomfabriek, optredens van Paul de Munnik en van Joris Linssen & Caramba, lezingen van bestseller auteur Geert Kimpen, van prof. Matthijs Schouten en prof. Wessel Ganzevoort, Hamlet en Macbeth wandeling, Le Grand Café op de hei, ‘To believe or not to believe’ met Ramses Graus, Inspiratiepareltjes; korte voorstellingen over werk, leven en liefde, Quest Trek, De Theaterloods vloer op, Complimentenkabinet, Bibliotheek van Verlangen, Duizend Vragen wand, Ode aan de liefde, Kunstexpositie Dante & Divina Commedia, Cinema, culinaire verwennerijen en nog veel meer inspirerende verrassingen.

Een keuze uit meer dan 20 bijzondere optredens, lezingen en avontuurlijke ontmoetingen. En dat alles op een magische plek midden op de Veluwe, in Radio Kootwijk.

 Bezoek www.theaterloodsfestival.nl

Theaterloodsfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.