Pampus’Drijf In Bioscoop is er weer!




Pampus’Drijf In Bioscoop is er weer!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Houd de agenda vrij! Want op vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus organiseert Forteiland Pampus in samenwerking met Mobiloscoop de sfeervolle Drijf In Bioscoop, de jaarlijkse openluchtcinema in de haven van Pampus. In een bootje, dobberend op het water kunt u genieten van de films die bij maanlicht op een groot scherm worden vertoond. De films staan garant voor een sfeervolle en leuke avond.

Vanaf 18.30 uur bent u als bezoeker met uw boot welkom in de haven van Pampus. De films beginnen ongeveer 21.30 uur, afhankelijk van wanneer de schemering ver genoeg is ingetreden (de zon gaat 21.22 uur onder).

Tip: vanaf 18.30 uur kun je in Pampus’ Paviljoen1874 terecht voor een lekkere borrel en hapjes, maar ook voor Zomerlicht, Pampus’ zomerrestaurant. Klik hier voor meer informatie.

Sluis Muiden
De sluis in Muiden wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus tussen 00.00 en 00.15 uur geschut. Het is dagen mogelijk om tot 7.30 uur de volgende ochtend op de wachtplaats van Haven Muiden aan te leggen.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen binnenkort worden gekocht via de ticketshop op www.pampus.nl, en kosten € 15,- per persoon (geen aparte kosten voor de boot). Booteigenaren worden vriendelijk verzocht via activiteiten@pampus.nl de gegevens van de boot (naam, type, lengte) door te geven, zodat er een passende havenindeling kan worden gemaakt. De museumkaart en andere kortingskaarten en vouchers zijn niet geldig bij de Drijf In Bioscoop.

Programma
De films houden we nog even geheim…..maar worden in de loop van juli bekend gemaakt.

 Bezoek www.pampus.nl

Pampus’Drijf In Bioscoop is er weer!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.