1

Pokémon GO Dag


-advertentiepositie-



Pokémon GO Dag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Pokémon GO in De Efteling! De Efteling zit vol Gyms en PokéStops, zelfs in het Sprookjesbos. Dit is geen officieel evenement van de Efteling, dus bij deelname moeten trainers zelf hun entreekaartje voor het park betalen. Andere kosten zoals consumpties en dergelijke zijn ook voor eigen rekening.

Het park is een spannende locatie voor Pokémon GO, maar onthoud wel dat je op de paden moet blijven. Ga niet het water of de bosjes in. Bekijk de voorwaarden van de organisatie hieronder.

- Wij zijn niet aansprakelijk voor overmatig datagebruik van je telefoonabonnement, ga hier verantwoordelijk mee om! De Efteling heeft een eigen wifinetwerk, genaamd Efteling Guest, in de omgeving van de ingang en alle restaurants.

- LET OP JEZELF EN JE OMGEVING. Je bent niet alleen in het park, er zijn ook nog gasten die willen genieten van een leuk dagje uit!

- Competitie is leuk, maar houd wel in je achterhoofd dat het maar een spelletje is.

- Er is deze dag geen vaste spelleiding, alles doe je op je eigen initiatief of met de groep waar je mee komt. Eftelingmedewerkers beantwoorden geen vragen over Pokémon GO! Stel je vragen via Facebook of vrienden!

- Neem zelf een powerbank mee, de Efteling heeft geen faciliteiten om je telefoon op te laden!

- Deel alle Pokémon GO-momenten en foto's in de Efteling met hashtag #EftelingGO op Facebook, Twitter en Instagram.

 Bezoek www.facebook.com

Pokémon GO Dag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.