1

Foodfestival Ommen




Foodfestival Ommen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Openingstijden Foodfestival Ommen:

Vrijdag 29 juli 15:00 - 23:00
Zaterdag 30 juli 11:00 - 23:00
Zondag 31 juli 11:00 - 21:00

Pak jullie agenda er maar bij en omcirkel 29, 30 & 31 juli maar in het rood. Foodfestival Ommen strijkt neer op De Voormars die we omtoveren tot een foodwalhalla waar de heerlijkste geuren, kleuren en vooral smaken je om de oren vliegen.
Een mooie diverse selectie aan prachtige foodtrucks en foodstands zullen hun opwachting maken tijdens dit zomerse foodfestival. Een weekend lang geen afwas, maar heerlijk eten en drinken met familie, vrienden, buren en collega's.

We willen inspireren met een prachtig aanbod aan smaken uit verschillende keukens. Met een volle maag en het hoofd gevuld met inspiratie weer naar huis. Uiteraard moet er waar gegeten wordt, ook kunnen worden gedanst! Geen festival is immers compleet zonder een muzikaal programma.

Het festival is er voor alle leeftijden. Jong en oud kunnen genieten van allerlei lekkers. Het festival is bovendien vrij toegankelijk. U betaalt bij ons dus geen entree.

Meer informatie omtrent deelnemers, muzikale programmering, huisregels en leuke winacties plaatsen wij in het evenement.

Proef - ervaar - geniet

 Bezoek www.foodhallenvanhetnoorden.nl

Foodfestival Ommen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.