1

Kunstmarkt in Kasteelpark Born




Kunstmarkt in Kasteelpark Born

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zondag 24 juli organiseert Kasteelpark Born de jaarlijkse Kunstmarkt. In het park staan 37 kramen waar kunstenaars uit heel Limburg en ook uit Brabant en België hun werk aan u tonen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u workshops volgen. Tevens kunt u de haaknaald ter hand nemen bij het “Haak-Aan” project.

In het park is een Kunstroute uitgezet die u voert langs alle “kunstpleinen” en kunstwerken die in ons park staan. Al wandelend door het park kunt u onder meer genieten van keramiek, sieraden, houten tekstborden, zomerse haakwerkjes, smaakvolle cupcakes en kraamkado’s. Tegen betaling kunnen kinderen een insectenhotel maken. Voor moeders is er een workshop sieraden maken met Friendly plastic, een memobord maken of lekkere crèmes uitproberen.
Tijdens de Kunstmarkt van 2016 is er een extra workshop. U als bezoeker kunt u ons helpen met het haken van een deken gemaakt van granny squares.
In Friesland is een haakproject gestart in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Het doel is om de grootste gehaakte deken ter wereld maken. Daarvoor zijn 10.000 dekens nodig (1.40 x 2 m). Deze moeten gehaakt zijn van granny-squares van 10 x 10 cm.
Haakt u ook aan? Garen, haaknaalden en patroon hebben we klaarliggen. Nog niet eerder gehaakt? Geen probleem, het is niet moeilijk. Onze vrijwilligers helpen u graag. Deze workshop zal in de nabijheid van het wasberenplein worden gehouden.

 Bezoek www.kasteelparkborn.nl

Kunstmarkt in Kasteelpark Born
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.