Per boot op zoek naar ijsvogels bever en schildpad


-advertentiepositie-



Per boot op zoek naar ijsvogels bever en schildpad

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tot 27 augustus kan jong en oud komende weken deelnemen aan een interessante Natuur-Boottocht in Hattem van ca. 1 uur. Elke dag van di. t/m za. om 14.00 uur. Groepen ook op andere tijden mogelijk.
De boot vaart door de IJsseluiterwaarden, langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe, de Hezenberg en het prachtige natuurgebied langs het Apeldoorns kanaal, het ‘mooiste kanaal van Nederland’. Men maakt grote kans hier de zeldzame blauwe ijsvogel te zien of soms zelfs een bever of schildpad! U ziet een ooievaarsnest en de schipper vertelt het ‘verhaal van het kanaal’ en verdere leuke bijzonderheden!
Vertrekpunt is het Panorama Paviljoen van Vadesto, De Bleek 3 in Hattem.
Voor de zekerheid kan men een plaats reserveren via tel.nr. 038-4445428. Deelnemers krijgen na afloop tevens reductie op een kop koffie of frisdrank met een koek in het Paviljoen.
Dit is tevens het startpunt van klompenpad het Hoenwaardsepad en men kan van hieruit een stadswandeling maken of een fotopuzzeltocht. Tevens fiets- en mountainbikehuur en sportieve activiteiten zoals varen met een echte reuzenklomp, kano of waterfiets, men kan klimmen, steppen, boogschieten, vlotbouwen, de survivalbaan nemen en nog veel meer! Kortom: genoeg voor een dag leuke buitenactiviteiten!

 Bezoek www.rondvaarthattem.nl

Per boot op zoek naar ijsvogels bever en schildpad
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.