Eilandenconcert en concerten op het eiland


-advertentiepositie-



Eilandenconcert en concerten op het eiland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

14.30 uur Island hopping met Mattijs van de Woerd (bariton) en Gerard Bouwhuis (piano)

Bariton Mattijs van de Woerd geeft toe aan zijn fascinatie voor eilanden. Waarom is het eiland de ultieme landmassa? En welk eiland is het perfecte eiland? Samen met pianist Gerard Bouwhuis neemt Mattijs u mee op een onmogelijke muzikale cruise: we schepen in op Uilenburg, gaan rakelings langs Vlie via die Insel ohne Musik tot voorbij de Gordel van Smaragd en terug via Formosa, Hispaniola en de Fortunatae Insulae. Een reis vol overpeinzingen in woord en toon, bij monde van o.a. Roger Quilter, Adelbert von Chamisso, Chyi Yu, David Mitchell, Emmanuel Chabrier, Constant van de Wall, Axel Munthe, Reza Namavar en natuurlijk Boudewijn Büch.

Kaartjes voor dit concert (ca 5 kwartier zonder pauze) kosten € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 11 jaar. Te koop in de Pampus-winkel of vooraf te reserveren via activiteiten@pampus.nl

12.00 uur en 13.15 uur Have you been Brazzled yet? Koperensemble blaast uit op Pampus!

Wist u dat ten zuiden van Nigeria het Brass-eiland ligt? Zomaar een weetje waar u niets aan heeft als u luistert naar het tienkoppige koperensemble Brazzled. Dit ensemble met leden uit Utrecht, Amsterdam en het Groene Hart laat de veelzijdigheid van 4 trompetten, 4 trombones, 1 bastuba en 1 hoorn horen in een zeer divers programma, van klassiek via jazz naar pop, Zuid-Amerikaans en wie weet ook wel een Caribisch tintje. Deze concerten zijn bij de entree-prijs aan Pampus inbegrepen.

 Bezoek www.pampus.nl

Eilandenconcert en concerten op het eiland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.