1

Pret! festival




Pret! festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Pret! Festival is een groot speelparadijs voor kinderen van 3 tot 12 jaar in het IJssportcentrum in Eindhoven. Dit "pop-up pretpark" bestaat uit een open grasveld van 4000 m2 en een grote overdekte zone van 5000 m2. Er is van alles te doen, bij goed én bij slecht weer!

Er zijn springkussens, zeephellingen, voetbalarena’s, oud Hollandse spelletjes en zwembaden. Er is een levende sjoelbak, een groots kussengevecht, een skelterbaan, een rodeostier, een draaimolen en een midgetgolfbaan. Je kan schieten in de schiettent op het pirateneiland, foto's maken in de dinosaurus hoek, knutselen in de knutselhoek, je laten schminken, timmeren in de timmerhoek en nog veel en veel meer! Ook kun je circus skills ontwikkelen in de circustent van Kindercircus Simsalabim (met voorstellingen in de weekenden!) en technisch knutselen in twee mega grote trucks (powered by Otib).

Op woensdag is het Woensels Muziekcorps aanwezig en kun je slagwerk, klarinet, trombone,tuba of de fluit uitproberen! Wie weet ben jij wel een muzikaal talent? Zelfs de allerkleinsten zullen zich uitstekend vermaken op het Partou Pretplein (powered by Partou kinderdagverblijven).

Natuurlijk is zijn er broodjes, ijsjes en versnaperingen tegen zeer betaalbare prijzen te verkrijgen.

​



Tip: Neem zwemspullen en picknickkleedjes mee!

 Bezoek www.pret.nl

Pret! festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.