Bal! Picknick


-advertentiepositie-



Bal! Picknick

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ze zaten daar regelmatig in de immense tuin van Paleis Soestdijk op een kleedje aan de oever van de vijver; de prinsesjes. Om u als bezoeker de kans te geven dit gevoel van vrijheid in de openlucht te ervaren openen we deze zomer op speciale dagen de poorten van de paleistuin. Neem uw eigen mand vol lekkernij mee. Gooi uw picknickkleed uit en ervaar de prachtige natuur en het samen zijn met uw dierbaren. Neem plaats met uw voeten in het jonge groene gras tussen het gekwetter van vogels en fladderende vlinders. Ga naar buiten deze zomer en verorber prinsheerlijk uw eigen picknick!

De mogelijkheid om op eigen gelegenheid te picknicken wordt voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Paleis Soestdijk gegeven tijdens de tentoonstelling BAL! op Paleis Soestdijk en kan op de volgende dagen: zondag 17 en 24 juli, zondag 14 augustus en zaterdag 27 augustus.

Om uw picknick compleet te maken, kunt u in de Oranjerie terecht voor diverse gekoelde dranken. Zo geven wij een fles van hun overheerlijke huiswijn (wit en rose heerlijk gekoeld) voor slechts € 18,95 per fles.

 Bezoek www.paleissoestdijk.nl

Bal! Picknick
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.