1

Bal! Garden Party




Bal! Garden Party

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is BAL! op Paleis Soestdijk. Tijdens deze tentoonstelling vol verwondering herrijst in de oase van de paleistuin de fameuze ‘Garden Party’ zoals deze in tijden van Koningin Emma werd gehouden. Onder de bomen van de Engelse landschapstuin en in de schaduw van het immense paleis staan lange tafels opgesteld waar aan uw gezelschap wordt verleid plaats te nemen. Wijn en bier zullen rijkelijk vloeien en de schalen vol spijzen worden uitgestald. Beleef een middag in de geest van de koninklijke familie en haar fabelachtige Garden Party’s.

Programma
U bent de hele dag al welkom, de tuinen openen al om 09.30 uur. In de Oranjerie kunt u eventueel heerlijk lunchen. De Garden Party start om 16.00 uur en het feestje gaat door tot 18.00 uur (service en dranken op basis van 2 uur). Wij adviseren u minimaal 1,5 uur te reserveren voor een bezoek van Bal! (ticket inbegrepen).

Affligem Tasting!
Affligem verzorgt tijdens iedere Garden Party als extra feature een Affligem tasting. Hierbij proeft u het speciale bier Affligem en is het bier tevens tijdens de party te bestellen bij de Oranjerie.

Culinair genieten!
Aan tafel! Geniet heerlijk met elkaar in de prachtige tuin van fijne hapjes en drankjes. Wij serveren vanaf 16.00 uur onder meer:
2 soorten wraps belegd met gerookte kalkoen en zalm (1/2 wrap per persoon)
Partyplank geserveerd met diverse soorten vleeswaren en kaassoorten, olijven, nootjes en robuust brood met 2 soorten dips
Bruchetta’s (2 per persoon) belegd met Buffelmozzarella met pesto verde, tomatenkaviaar en verse basilicum, kalfsvitello met tonijnmayonaise en kappertjes, Auberginetapenade met gebakken inktvisringen en frisse peterselie of serannoham met gamba’s al ajillo
Verse fruitsalade
Side-plate geserveerd met een salade caprese
Hierbij wordt uitgegaan van drie drankjes per persoon

 Bezoek www.paleissoestdijk.nl

Bal! Garden Party
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.