1

Summer Vibez in Walibi


-advertentiepositie-



Summer Vibez in Walibi

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Summer Vibez avonden in Walibi Holland zijn het beste te omschrijven als een zomers feestje. Het festival gevoel raakt je in het hart als je in de Let’s get Lost! area even helemaal verdwaald in de werkelijkheid. Je kunt in deze chill zone meedoen aan een Mega Jenga spel, een creatie maken van tape (!) of je fantasie de vrije loop laten tijdens een Lost Graffity workshop.

Pokémon GO

Walibi Holland biedt de spelers van Pokémon Go! nog iets extra's gedurende de Summer Vibez avonden. Op bepaalde tijden van elke Summer Vibez avond (tot maximaal 23:00 uur) schakelt Walibi speciaal voor de Pokémon trainers zogeheten 'Lures' in, waardoor je bij een van de vele Pokéstops in het park kunt profiteren van de haast op je af springende Pokémon. Er zijn oplaadpunten voor mobiele telefoons aanwezig.

Langer open

De komende vijf woensdagen is het park tot 23:00 uur geopend. Dit houdt in dat je langer kunt #hardgaan in de achtbanen of kunt genieten van optredens van bijvoorbeeld Mr. Polska. Of natuurlijk langer op zoek kunt gaan naar Pokémon. Op het twitteraccount van Walibi Holland (@WalibiHolland) worden de tijden én plekken aangegeven waar de Pokémon lures worden geactiveerd.

 Bezoek www.walibi.nl

Summer Vibez in Walibi
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.