Paddenstoelenwandeling


-advertentiepositie-



Paddenstoelenwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zoek naar paddenstoelen in allerlei vormen en kleuren.

Door de verrassend vochtige bodem in een deel van het gebied is de Dellen een paradijs voor paddenstoelen. De boswachter laat u kennis maken met de vele facetten van het paddenstoelenrijk. Aan de orde komen o.a. de kleuren- en vormenrijkdom, functie, geneeskrachtige werking, eetbaarheid, giftigheid en de magie erom heen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerking: hoog gras en een wat drassige bodem vereisen goede schoenen. Neem een spiegeltje om de onderkant van de paddenstoelen te kunnen bekijken.
Startlocatie: Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Let op: momenteel vinden er wegwerkzaamheden plaats. De parkeerplaats is nu alleen bereikbaar vanaf de kant van Epe (vanuit de kruising van de Elburgerweg – Nieuwe Zuidweg). Het overige deel van de Nieuwe Zuidweg zal afgesloten zijn. Verder zal de rijbaan niet in de gehele breedte berijdbaar zijn.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51 543 444.

Reserveer hier uw kaartje

 Bezoek www.glk.nl

Paddenstoelenwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.