1

Eurospoor2016, Internationaal Modelspoor Evenement




Eurospoor2016, Internationaal Modelspoor Evenement

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eurospoor2016, Sinds 1993 een begrip voor alle liefhebbers van treinen!

Meer dan 50 wonderschone werkende modelbanen uit binnen- en buitenland.
Modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft. Daar draait het om op Eurospoor. 50 Schitterende modelbanen van spoorclubs uit binnen- en buitenland worden er getoond, tot in detail nagebouwd. Met bewegende delen in het landschap, zoals echt rijdende auto’s, huizen mét echte interieurs en ledverlichting, machines die graven, modelfiguren die matten kloppen, bewegende deuren en nog veel meer.

Modelspoormarkt en meer..
U vindt er duizenden miniatuurlocomotieven van bekende en minder bekende merken. Miniatuurtjes niet groter dan een pink, maar ook enorme exemplaren, van vele kilo’s per stuk. In 2 enorme Jaarbeurshallen tonen honderden hobbyisten van vele nationaliteiten hun mooiste creaties en op de modelspoormarkt van 1 kilometer lengte kunnen gebruikte treinspulletjes en bijzondere modellen geruild, gekocht en verkocht worden.

Kinderen op Eurospoor
Op Eurospoor komen ook kinderen volop aan hun trekken. Bij een aantal clubs mogen ze meehelpen de baan te bedienen en zelfs kunnen ze meerijden in een grote modeltrein. Daarnaast kunnen ze zelf rangeren, modelhuisjes in elkaar zetten en bij Railclub Utrecht hun eigen locomotievenloods bouwen.

Familieprijzen op zondag
Op zondag 30 oktober gelden familieprijzen waardoor u voordelig een dagje uit bent.

Ook zonder zelf actief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om de prachtig werkende miniatuurspoorbanen te zien.

Eurospoor is een dagvullend evenement en betekent drie dagen genieten voor iedereen die eens wat anders wil.

 Bezoek www.eurospoor.nl

Eurospoor2016, Internationaal Modelspoor Evenement
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.