1

Japanse top Ikebana-artiest in Roosendaal




Japanse top Ikebana-artiest in Roosendaal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Sogetsu Branch Nederland organiseert in samenwerking met Sogestu Azalea Study Group België een bijzondere Ikebana-expositie in Roosendaal. Deze expositie vindt plaats in het weekend van 1 en 2 oktober 2016 bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal. Eikou Sumura, een Japanse Sogetsu Ikebana master instuctor, zal speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland komen om deel te nemen aan deze bijzondere expositie.
Tijdens genoemd weekend zijn in de 1150m2 grote galerie zowel grote Ikebana-installaties als subtiele ikebanaschikkingen te bezichtigen. Totaal werken meer dan 50 professionele Ikebanisten van de Sogetsuschool, afkomstig uit Nederland en België, mee aan het maken van 70 creatieve schikkingen met de natuur als inspiratiebron. Hoogtepunt en zeer bijzonder zijn diverse werken van top Ikebana-artiest Eikou Sumura welke tevens te bezichtigen zijn.
Deze expositie is gratis te bezoeken op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober van 11:00 tot 17:00, op beide dagen zullen er demonstraties gegeven worden om 13:00 en om 15:00.

 Bezoek www.anitaammerlaan.com

Japanse top Ikebana-artiest in Roosendaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.