Burendag bij Project Knooppunt Joure




Burendag bij Project Knooppunt Joure

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Dit jaar vieren wij mee, op 24 september van 10.00 tot 14.00 uur. De basis voor een leuke buurt is je buurt kennen. We nodigen daarom ook graag al onze buren uit om op een bijzondere manier de bouw van dichtbij te bekijken. Burendag start bij ons informatiecentrum (Sewei 4b, naast de McDonald’s) met een kop koffie of thee. Hier delen we fietsroute kaarten en een kinderquiz uit en kun je allerlei informatie vinden over het project. Kinderen kunnen hier timmeren, schatzoeken, springen op het springkussen en nog veel meer!

De fietsroute leidt langs de verschillende werkzaamheden met op diverse plekken heerlijke versnape-ringen en een hoog uitkijkpunt om het werk goed te kunnen zien. Laat je informeren en inspireren!

Uiteindelijk zal je weer eindigen bij het informatiecentrum (sewei 4b). Lever hier je kinderquiz in en krijg een klein presentje. Ook kun je hiermee één van de 3 Bruder MAN kraanwagens t.w.v. € 39,99 winnen.

Iedereen is van harte welkom!

* Vergeet je fiets niet mee te nemen, er zijn maar een beperkt aantal leenfietsen beschikbaar.
* Voor mindervaliden is een passende oplossing bedacht.

 Bezoek knooppuntjoure.nl

Burendag bij Project Knooppunt Joure
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.