1

Een dagje uit met Thomas in Maldegem




Een dagje uit met Thomas in Maldegem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Thomas komt terug naar België! Het is geen stuk speelgoed, geen plastic trein zonder sporen maar de enige echte Thomas de stoomlocomotief. Op 10 & 11 september zal Thomas te zien zijn in Maldegem. Willen jullie er bij zijn en komen kennismaken met Thomas en zijn vrienden ?

Thomas wordt op deze verre reis begeleid door zijn machinist en de Dikke Controleur die speciaal vanuit Sodor zijn meekomen.
Thomas komt uiteraard niet alleen, de vrienden van Thomas zijn de hele dag in de weer en nemen jullie graag mee langs de Sodor spoorlijn.

Thomas en de legende van de verloren schat
In dit nieuwe avontuur begint Thomas de Stoomlocomotief aan een spectaculaire zoektocht naar de verloren schat vol verrassingen en nieuwe vrienden
Na de voorstelling neemt Thomas alle tijd om met jullie op de foto te gaan, natuurlijk kan dat ook met de Dikke Controleur en de machinist. Verder zijn er grime stands, een heus Thomas smoelendoek, een filmhoek , een Thomas speelterrein van 250m² waar je je eigen Sodor spoorlijn kunt bouwen, springkastelen en een grote Thomas speelgoed stand. Er zijn trouwens nog een paar leuke verrassingen voorzien. Een avontuur voor het hele gezin om nooit te vergeten!

Reservatie is verplicht

Het evenement Thomas in België is een organisatie van het Stoomcentrum Maldegem.
Meer info en tickets: www.thomasdestoomlocomotief.be

 Bezoek www.thomasdestoomlocomotief.be

Een dagje uit met Thomas in Maldegem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.