1

Lichtfestival Lumido in Apeldoorn




Lichtfestival Lumido in Apeldoorn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jaarlijks tussen juli en september ontstaat er rondom het invallen van de schemering en liefdevol sprookje rondom de bosvijver in natuurpark Berg & Bos in Apeldoorn. Dit water en klankspel welke romantiek tot leven brengt heet Lumido.

Lumido zal altijd nostalgische gevoelens blijven oproepen als de bezoeker bijvoorbeeld door de tunnel der geliefden loopt. Dit kan zowel jong als oud waarderen! Maar Lumido is meer, naast een wandeling rondom de prachtige verlichte bosvijver kan je als bezoeker ook genieten van een spectaculaire show op gezette tijden welke ieder jaar anders is. Zo zijn er de afgelopen jaren al een "moderne" lasershow geweest, maar ook een traditioneel sprookje over de boom op het eiland welke midden is de bosvijver ligt is al aan bod geweest.

Met de show proberen we ieder jaar naast de vaste ingrediënten te verassen. En ieder jaar groeit Lumido, niet enkel in bezoekers aantallen maar ook in licht, geluid en bezienswaardigheden.

Kom totaal tot rust rondom de bosvijver van natuurpark Berg & Bos en geniet van de shows welke op gezette tijden voorbij komen. Geniet, verbaas en wees betoverd door een avond Lumido.

 Bezoek www.lumidoapeldoorn.nl

Lichtfestival Lumido in Apeldoorn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.