1

Open dagen shiitake paddestoelenkwekerij Masselink


-advertentiepositie-



Open dagen shiitake paddestoelenkwekerij Masselink

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom langs in het Twentse dorpje Tilligte (vlakbij Ootmarsum) om het geheim van Tilligte bekijken. Achter bossen en weilanden verschuilt zich een kwekerij waar iets gekweekt wordt, dat van nature alleen in de Aziatische landen groeit: de shiitake paddenstoel!

Tijdens de open dagen kun je met eigen ogen zien hoe de paddenstoel op een bijzondere wijze gekweekt wordt. Je wordt rondgeleid door de schuren en vervolgens heb je de mogelijkheid om de shiitake te proeven. Diverse spelactiviteiten voor de kids en natuurlijk proeverijen zijn er op deze dagen aanwezig.

De open dagen zijn onderdeel van het Twents Oldtimer Festival, die in hetzelfde dorp wordt georganiseerd. Op verschillende plekken in en rond het dorp worden oldtimers tentoongesteld, van fietsen tot vrachtwagens. Er zijn oude ambachten te bewonderen, een nostalgische kermis te bezoeken en verschillende sfeer activiteiten aan te schouwen. De straten, horecagelegenheden en feesttent staan bol van muziek en kunsten op straat. Ook voor de kinderen is er volop vertier.

 Bezoek www.shiitake.nl

Open dagen shiitake paddestoelenkwekerij Masselink
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.