Open dag Kunsthal Zevenaar 27&28 augustus 2016


-advertentiepositie-



Open dag Kunsthal Zevenaar 27&28 augustus 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit weekend zijn er demonstraties, werken een aantal cursisten aan beelden en om 11:15 uur is er een korte presentatie over een kunstenaar.

Beeldend kunstenaar Madeleine Corbey heeft hier een doorlopende expositie en geeft speciaal dit weekend tekst en uitleg over de lessen en cursussen die in de Kunsthal worden gegeven en starten in de week van 5 september.

U kunt lessen volgen op maandag, dinsdag of woensdag. Er zijn drie type lessen, er zijn workshops, cursussen en masterclasses. Er zijn lessen met veel of met weinig begeleiding (open atelier) en cursussen die beginnen met een meditatief moment. Maar naast het leren zijn ook de sociale contacten met koffie/thee natuurlijk belangrijk. Welke vorm of groep het beste bij u past kunt u dit weekend ontdekken,

Beeldhouwen kan men leren en zowel jong als oud kan het beoefenen. U kunt kiezen uit een beginnerslessen waarbij u intensief begeleid wordt, maar ook kunnen gevorderden zelf hier aan de slag in tijdens het open atelier. Er wordt gewerkt in Speksteen maar gevorderden kunnen doorgroeien naar het werken in Serpentijn of Albast of zelfs Marmer.

Naast de cursussen beeldhouwen vertelt Madeleine ook regelmatig wat meer over kunstenaars, kunststromingen en bijvoorbeeld steensoorten.

Een keer per maand wordt er ook een discussieavond gehouden 'de kunstkamer'. In deze kunstkamer wordt een actueel onderwerp behandeld en discussi

 Bezoek www.atelier-allegro.nl

Open dag Kunsthal Zevenaar 27&28 augustus 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.